Sidan för dig som vill köpa nya skosnören

Skosnören

Här hittar du mängder med skosnören online, i alla olika former, färger och material man kan tänka sig. Skosnören är optimala att köpa online då de ofta ligger i små förpackningar och därför enkelt kan skickas direkt till din brevlåda till låg kostnad. Med smarta filter och sorteringar försöker vi underlätta för dig när du vill köpa nya skosnören för att du ska hitta just de som passar dig och dina skor. Har du ett par gamla trötta skor är ett par nya skosnören ett väldigt bra och billigt sätt att väcka liv i dem igen. Vi rekommenderar dessutom att du alltid har ett par extra skosnören liggandes hemma. De tar nästan ingen plats, är relativt billiga och du vet aldrig när du kan behöva dem.

Vet du vilken typ av skosnören du är ute efter kan du istället direkt hoppa till någon av våra undersidor. På dessa har vi samlat skosnören med specifika egenskaper:
Vi har också olika sidor för olika färger, om du inte vill använda filtret nedan:
Observer att alla produkter nedan består av så kallade affiliate-länkar. Detta betyder att du kommer till en butik när du klickar på en produkt och vi får provision om du genomför ett köp.
Easy Lace Elastiska Skosnören Finskor
svarta, vita
150 cm

69 kr

Info
Köp
Elastiska skosnören i silikon från Easy Lace som du inte behöver knyta! Denna varianten är anpassad för finskor och passar de flesta typer. En förpackning innehåller 20st skosnören. Observera att detta inte är vanliga skosnören i full längd. Easy Lace skosnören är flexibla och gör så att du slipper krånglet med att dagligen behöva knyta dina skor. Skosnörena är i 100% silikon, vilket gör att dem slitstarka och att du dessutom kan tvätta dem enkelt genom att bara skölja av dem vid behov. Easy Lace skosnören är även tänjbara vilket gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig skon. Skosnörenas tänjbarhet gör även att skosnörena följer med fotens rörelser och gör att du slipper tryck som man annars kan få från vanliga skosnören. Bruksanvisning: Steg 1: Matcha skosnörenas längd till skons öljetter. Steg 2: Fäst skosnörets svans i öljetten & dra in snöret. Steg 3: Se till att skosnöret sitter fast ordentligt Färg: Svart Skosnören ger dig det där lilla extra. Med skosnören kan du ge dina skor nytt liv. Oavsett om du gillar färgglada, mönstrade eller neutrala skosnören så har vi något för dig. Genom ett par färgglada skosnören kan du ge dina skor nytt liv och ge dem en helt annan look. Eller så kan du gå åt det klassiska hållet, köpa ett par vita skosnören så att dina vita sneakers ser ut som nya igen. Eller varför inte göra det extra roligt och ha en färg på varje sko?
Easy Lace Elastiska Skosnören Pink
rosa
150 cm

69 kr

Info
Köp
Easy Lace Elastiska Skosnören Pink ge dina skor nytt liv och ger dina skor en helt ny look. Skosnöre från Easy Lace ger dina skor en ny fräsch look och får dem att kännas som nya igen. Easy Lace skosnören är flexibla och gör så att du slipper krånglet med att dagligen behöva knyta dina skor. Skosnörena är i 100% silikon, vilket gör att de är slitstarka och tvättvänliga. Easy Lace skosnören är även tänjbara vilket gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig skon. Skosnörenas tänjbarhet gör även att skosnörena följer med fotens rörelser och gör att du slipper tryck som man annars kan få från vanliga skosnören. Bruksanvisning: Steg 1: Matcha skosnörenas längd till skons öljetter. Steg 2: Fäst skosnörets svans i öljetten. Steg 3: Se till att skosnöret sitter fast ordentligt Färg: Pink En förpackning innehåller 20st skosnören och räcker till ett par skor. Observera att detta inte är vanliga skosnören i full längd. Skosnören ger dig det där lilla extra. Med skosnören kan du ge dina skor nytt liv. Oavsett om du gillar färgglada, mönstrade eller neutrala skosnören så har vi något för dig. Genom ett par färgglada skosnören kan du ge dina skor nytt liv och ge dem en helt annan look. Eller så kan du gå åt det klassiska hållet, köpa ett par vita skosnören så att dina vita sneakers ser ut som nya igen. Eller varför inte göra det extra roligt och ha en färg på varje sko?
Easy Lace Elastiska Skosnören Rainbow
flera färger
150 cm

69 kr

Info
Köp
Easy Lace Elastiska Skosnören Rainbow är lätta och smidiga skosnören som gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig sina skor. Skosnöre från Easy Lace ger dina skor en ny fräsch look och får dem att kännas som nya igen. Easy Lace skosnören är flexibla och gör så att du slipper krånglet med att dagligen behöva knyta dina skor. Skosnörena är i 100% silikon, vilket gör att de är slitstarka och tvättvänliga. Easy Lace skosnören är även tänjbara vilket gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig skon. Skosnörenas tänjbarhet gör även att skosnörena följer med fotens rörelser och gör att du slipper tryck som man annars kan få från vanliga skosnören. Bruksanvisning: Steg 1: Matcha skosnörenas längd till skons öljetter. Steg 2: Fäst skosnörets svans i öljetten. Steg 3: Se till att skosnöret sitter fast ordentligt Färg: Rainbow En förpackning innehåller 20st skosnören och räcker till ett par skor. Observera att detta inte är vanliga skosnören i full längd. Skosnören ger dig det där lilla extra. Med skosnören kan du ge dina skor nytt liv. Oavsett om du gillar färgglada, mönstrade eller neutrala skosnören så har vi något för dig. Genom ett par färgglada skosnören kan du ge dina skor nytt liv och ge dem en helt annan look. Eller så kan du gå åt det klassiska hållet, köpa ett par vita skosnören så att dina vita sneakers ser ut som nya igen. Eller varför inte göra det extra roligt och ha en färg på varje sko?

Mängder med skosnören

Ovan listar vi alla skosnören online som finns att köpa i dagsläget. Alla skosnören vi listar säljs av andra webbutiker och klickar du på ett skosnöre tas du till butiken som säljer just dessa. Genom att hålla musen över bilden så får du upp en kort beskrivning av just den varan.

Vad bör man tänka på?

Det första du bör vara medveten om när du ska köpa skosnören är att de inte nödvändigtvis behöver vara lika dana som dina befintliga. Viktigt är dock att du ser till att köpa rätt längd. Genom att fundera på vilken typ av skor du har och dina behov så blir ditt köp enklare. Här på Nya Skosnören så har vi flera hundra olika skosnören för att du ska kunna hitta just de som passar dig. Nedan listar vi några frågor du kan fundera kring för att underlätta ditt köp.

  • Skotyp - Det viktigaste när du ska köpa skosnören är att fundera på vilken typ av sko de ska passa till. Löparskor, finskor, kängor, sneakers m.m.
  • Typ av skosnören - Det finns flera olika typer av skosnören. Runda, platta, elastiska, vaxade m.m. Alla har sina för och nackdelar och vi har separata sidor för varje typ där du kan läsa lite mer.
  • Färg på skosnörena - Färgen påverkar inte funktionen men påverkar utseendet i aldra högsta grad. Vill du att de ska smälta in med färgen i dina skor? Vill du att färgen ska sticka ut och dra ögonen åt sig? Handlar det om finskor användar man nästan uteslutande svarta skosnören till svarta skor, och bruna skosnören till bruna skor.
  • Längd på skosnörena - Längden är viktig för att skosnörena inte ska hänga ner på marken eller vara för korta för att kunna knyta. Finskor behöver t.ex. ganska korta skosnören medans kängor behöver relativt långa. På vår längd-guide kan du genom att räkna hålen på dina skor och ta hänsyn till skotypen använda vår tabell för att få fram den längd vi tror passar till dina skor.

Skosnören i fysiska butiker

Ovan har vi listat alla de skosnören som vi har i vår databas. Skosnören lämpar sig väldigt bra att köpa online då varor online ofta är mer prispressade och därmed billigare. Däremot säljer även de flesta fysiska skobutiker och sportbutiker också skosnören. Hos skobutiker hittar man dem ofta bakom eller omkring disken. Ett annat säkert kort att att gå till en nyckel- och skomakarbutik då dessa nästan alltid även har skosnören. Fördelen med en fysisk butik är att du kan klämma och känna på varan, dock är de i regel lite dyrare än online.

Titta gärna runt på vår andra länkar för att lära dig mer om skosnören, dess historia, och hur du knyter dem bäst.

© Nya Skosnören, 2022