Sidan för dig som vill köpa nya skosnören

Långa Skosnören

Långa skosnören är ibland lite svårt att hitta i vanliga skoaffärer. Majoriteten av skor har relativt få hål och kräver därför inte så långa skosnören. Det är först när man börjar leta efter skosnören till vandringskängor, vardagskängor eller lite högre skor som man har behovet att hitta lite längre snören. Här på denna sidan räknar vi alla skosnören som är minst 160cm långa som långa skosnören.

Vet du vilken typ av skosnören du är ute efter kan du istället direkt hoppa till någon av våra undersidor. På dessa har vi samlat skosnören med specifika egenskaper:
Observer att alla produkter nedan består av så kallade affiliate-länkar. Detta betyder att du kommer till en butik när du klickar på en produkt och vi får provision om du genomför ett köp.

Skosnören till vandringskängor?

Utöver att köpa extra långa skosnören så är det också viktigt att tänka på kvaliteten när du köper skosnören till vandringskängor. Detta då man absolut inte vill att de ska gå sönder mitt under en vandringstur i tillexempel fjällen. Ett bra tips är att försöka köpa några som är extra grova vilket ofta ger lite längre hållbarhet. Det är också ofta bättre att titta in på en friluftsbutik istället för vanliga skobutiker för att hitta rätt.

Många av skosnörena nedan kommer i flera olika storlekar, tänk därför på att välja rätt längd innan du lägger dem i kundkorgen. Osäker på hur långa skosnören du behöver? Hoppa över till vår guide på hur långa skosnören för att hitta rätt!

Fysisk butik

Hoppas att du har hittat rätt längd på dina skosnören och även hittar ett eller flera par du kan köpa. Har du inte det är ett annat säkert kort att gå fill en fysisk skobutik som nästan alltid har både långa och korta skosnören till salu. Där kan du sedan i lugn och ro prova och se om de passar just dina skor.

© Nya Skosnören, 2022