Sidan för dig som vill köpa nya skosnören

Runda Skosnören

På denna sida har vi samlat alla runda skosnören för att du enklare ska hitta rätt sort till dina skor. Vet du inte om det är platta eller runda skosnören du är ute efter så är ofta det enklaste att helt enkelt köpa den form och längd som de som redan sitter på dina skor. Vet du med dig att det är platta skosnören du är ute efter så hoppa istället över till får sida för platta skosnören, Platta Skosnören.

På denna sida hittar du runda skosnören i alla dess former och typer. Röda, blåa, vaxade, långa korta. Med hjälp av vårt filter kan du filtrera ut just de skosnören som du tror kommer att passa till just dina skor.

Vet du vilken typ av skosnören du är ute efter kan du istället direkt hoppa till någon av våra undersidor. På dessa har vi samlat skosnören med specifika egenskaper:
Vi har också olika sidor för olika färger, om du inte vill använda filtret nedan:

Varför runda skosnören?

Runda skosnören har andra egenskaper än platta skosnören, egenskaper som gör att de i vissa fall lämpar sig mycket bättre. Vissa egenskaper är rent estetiska, till exempel till finskor då tunna, ofta vaxade, skosnören passar väldigt bra. Andra egenskaper är att runda skosnören är mer tåliga än platta och man kan knyta dem mycket hårdare, detta gör att runda skosnören även är väldigt lämpliga att ha på till exempel arbetskängor eller vandringskängor.

Passar till

Nedan listar vi den typen av skor som vi tycker att runda skosnören passar till:

  • Finskor (använd gärna tunnare, vaxade, skosnören)
  • Arbetskängor
  • Vandringskängor (använd gärna lite längre, extra grova, skosnören)
  • Joggingskor (här är det även vanligt med platta skosnören)

Dyra, men hög kvalitet

Som sagt så är runda skosnören i regel lite dyrare. Men med det kommer även ofta bättre kvalitet och ett lite snyggare utseende. Oavsett syftet med dina nya runda skosnören hoppas vi att vi har kunnat hjälpa dig i ditt köp.

© Nya Skosnören, 2024