Sidan för dig som vill köpa nya skosnören

Skosnören Till Sneakers

När det kommer till sneakers så är det i regel platta bommulsskosnören som gäller. Men som med allt finns det undantag, vissa föredrar runda skosnören och vissa vill ha elastiska för att sluppa knyta. När det kommer till fägen så kan man göra lite hur man vill, och alla variationer är tillåtna:

  • Samma färg på skosnörena som på skorna. Lite mer stilrent och diskret och funkar alltid
  • Välj en färg på skosnörena som ger en bra kontrast till skorna. Detta är vanligt på t.ex. Converse där man får vita skosnören om man köper svarta Converse.
  • Vilken färg du vill. Köp ett par röda skosnören till dina gröna sneaker eller ett par gula till dina svarta. När det kommer till sneakers så finns det inga regler.

Tänk på längden!

Sneakers har ofta ganska många hål för skosnörena, och därför krävs även lite längre skosnören. Så tänk på detta när du ska köpa nya och kika gärna in på vår längd-guide för att kunna göra en uppskattning av hur långa du behöver.

Ha alltid ett par extra i garderoben

För en mer stilren look så väljer många att hålla sina sneakers väldigt rena, dock kan skosnörena snabbt bli sktiga och kan också vara svårtvättade då de slits lätt i tvättmaskinen. Att ha ett par extra skosnören i rätt färg till dina skor liggandes i garderoben gör att du snabbt kan uppgradera utseendet på dina sneakers om du ska iväg till något speciellt. Men även om du går runt i ett par riktigt slitna sneakers så är det alltid en bra ideé att ha ett par exrtra skosnören liggandes hemma. Många knyter inte ens upp sina skor utan går i och ur dem med skosnörena knytna. Detta sliter på både skor och skosnören och ett par extra är aldrig fel.

Vet du vilken typ av skosnören du är ute efter kan du istället direkt hoppa till någon av våra undersidor. På dessa har vi samlat skosnören med specifika egenskaper:
Vi har också olika sidor för olika färger, om du inte vill använda filtret nedan:
Observer att alla produkter nedan består av så kallade affiliate-länkar. Detta betyder att du kommer till en butik när du klickar på en produkt och vi får provision om du genomför ett köp.
Easy Lace Elastiska Skosnören Finskor
svarta, vita
150 cm

69 kr

Info
Köp
Elastiska skosnören i silikon från Easy Lace som du inte behöver knyta! Denna varianten är anpassad för finskor och passar de flesta typer. En förpackning innehåller 20st skosnören. Observera att detta inte är vanliga skosnören i full längd. Easy Lace skosnören är flexibla och gör så att du slipper krånglet med att dagligen behöva knyta dina skor. Skosnörena är i 100% silikon, vilket gör att dem slitstarka och att du dessutom kan tvätta dem enkelt genom att bara skölja av dem vid behov. Easy Lace skosnören är även tänjbara vilket gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig skon. Skosnörenas tänjbarhet gör även att skosnörena följer med fotens rörelser och gör att du slipper tryck som man annars kan få från vanliga skosnören. Bruksanvisning: Steg 1: Matcha skosnörenas längd till skons öljetter. Steg 2: Fäst skosnörets svans i öljetten & dra in snöret. Steg 3: Se till att skosnöret sitter fast ordentligt Färg: Svart Skosnören ger dig det där lilla extra. Med skosnören kan du ge dina skor nytt liv. Oavsett om du gillar färgglada, mönstrade eller neutrala skosnören så har vi något för dig. Genom ett par färgglada skosnören kan du ge dina skor nytt liv och ge dem en helt annan look. Eller så kan du gå åt det klassiska hållet, köpa ett par vita skosnören så att dina vita sneakers ser ut som nya igen. Eller varför inte göra det extra roligt och ha en färg på varje sko?
Easy Lace Elastiska Skosnören Pink
rosa
150 cm

69 kr

Info
Köp
Easy Lace Elastiska Skosnören Pink ge dina skor nytt liv och ger dina skor en helt ny look. Skosnöre från Easy Lace ger dina skor en ny fräsch look och får dem att kännas som nya igen. Easy Lace skosnören är flexibla och gör så att du slipper krånglet med att dagligen behöva knyta dina skor. Skosnörena är i 100% silikon, vilket gör att de är slitstarka och tvättvänliga. Easy Lace skosnören är även tänjbara vilket gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig skon. Skosnörenas tänjbarhet gör även att skosnörena följer med fotens rörelser och gör att du slipper tryck som man annars kan få från vanliga skosnören. Bruksanvisning: Steg 1: Matcha skosnörenas längd till skons öljetter. Steg 2: Fäst skosnörets svans i öljetten. Steg 3: Se till att skosnöret sitter fast ordentligt Färg: Pink En förpackning innehåller 20st skosnören och räcker till ett par skor. Observera att detta inte är vanliga skosnören i full längd. Skosnören ger dig det där lilla extra. Med skosnören kan du ge dina skor nytt liv. Oavsett om du gillar färgglada, mönstrade eller neutrala skosnören så har vi något för dig. Genom ett par färgglada skosnören kan du ge dina skor nytt liv och ge dem en helt annan look. Eller så kan du gå åt det klassiska hållet, köpa ett par vita skosnören så att dina vita sneakers ser ut som nya igen. Eller varför inte göra det extra roligt och ha en färg på varje sko?
Easy Lace Elastiska Skosnören Rainbow
flera färger
150 cm

69 kr

Info
Köp
Easy Lace Elastiska Skosnören Rainbow är lätta och smidiga skosnören som gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig sina skor. Skosnöre från Easy Lace ger dina skor en ny fräsch look och får dem att kännas som nya igen. Easy Lace skosnören är flexibla och gör så att du slipper krånglet med att dagligen behöva knyta dina skor. Skosnörena är i 100% silikon, vilket gör att de är slitstarka och tvättvänliga. Easy Lace skosnören är även tänjbara vilket gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig skon. Skosnörenas tänjbarhet gör även att skosnörena följer med fotens rörelser och gör att du slipper tryck som man annars kan få från vanliga skosnören. Bruksanvisning: Steg 1: Matcha skosnörenas längd till skons öljetter. Steg 2: Fäst skosnörets svans i öljetten. Steg 3: Se till att skosnöret sitter fast ordentligt Färg: Rainbow En förpackning innehåller 20st skosnören och räcker till ett par skor. Observera att detta inte är vanliga skosnören i full längd. Skosnören ger dig det där lilla extra. Med skosnören kan du ge dina skor nytt liv. Oavsett om du gillar färgglada, mönstrade eller neutrala skosnören så har vi något för dig. Genom ett par färgglada skosnören kan du ge dina skor nytt liv och ge dem en helt annan look. Eller så kan du gå åt det klassiska hållet, köpa ett par vita skosnören så att dina vita sneakers ser ut som nya igen. Eller varför inte göra det extra roligt och ha en färg på varje sko?
Easy Lace Elastiska Skosnören Red
röda
150 cm

69 kr

Info
Köp
Easy Lace Elastiska Skosnören Red är elastiska skosnören från varumärket Easy Lace. Skosnörena är flexibla och gör så att du slipper krånglet med att dagligen behöva knyta dina skor. Skosnörena är i 100% silikon, vilket gör att de är slitstarka och tvättvänliga. Elastiska skosnören från Easy Lace ger dina skor en ny fräsch look och får dem att kännas som nya igen. Easy Lace skosnören är även tänjbara vilket gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig skon. Skosnörenas tänjbarhet gör även att skosnörena följer med fotens rörelser och gör att du slipper tryck som man annars kan få från vanliga skosnören. Bruksanvisning: Steg 1: Matcha skosnörenas längd till skons öljetter. Steg 2: Fäst skosnörets svans i öljetten. Steg 3: Se till att skosnöret sitter fast ordentligt Färg: Red En förpackning innehåller 20st skosnören och räcker till ett par skor. Observera att detta inte är vanliga skosnören i full längd. Skosnören ger dig det där lilla extra. Med skosnören kan du ge dina skor nytt liv. Oavsett om du gillar färgglada, mönstrade eller neutrala skosnören så har vi något för dig. Genom ett par färgglada skosnören kan du ge dina skor nytt liv och ge dem en helt annan look. Eller så kan du gå åt det klassiska hållet, köpa ett par vita skosnören så att dina vita sneakers ser ut som nya igen. Eller varför inte göra det extra roligt och ha en färg på varje sko?
© Nya Skosnören, 2022