Sidan för dig som vill köpa nya skosnören

Vita Skosnören

Vita skosnören kan smälta in väldigt bra i ett par vita skor, allting ser ut att höra ihop. Men man kan även matcha ett par vita skosnören med nästan vilka skor som helst. På ett par riktigt färgglada skor så kan ett par vita skosnören sticka ut och på ett par svarta skor kan den vita färgen ge en bra kontrast. Tänk dock på att vita skosnören snabbt kan blu smutsiga och ge ett sämre intryck. För att underlätta tvättning och färhindra att smuts fastnar kan man välja ett par vaxade skosnören. Nedan hittar du vita skosnören i alla dess former, länger och nyanser.

Vet du vilken typ av skosnören du är ute efter kan du istället direkt hoppa till någon av våra undersidor. På dessa har vi samlat skosnören med specifika egenskaper:
Vi har också olika sidor för olika färger, om du inte vill använda filtret nedan:
Observer att alla produkter nedan består av så kallade affiliate-länkar. Detta betyder att du kommer till en butik när du klickar på en produkt och vi får provision om du genomför ett köp.
Easy Lace Elastiska Skosnören Finskor
svarta, vita
150 cm

69 kr

Info
Köp
Elastiska skosnören i silikon från Easy Lace som du inte behöver knyta! Denna varianten är anpassad för finskor och passar de flesta typer. En förpackning innehåller 20st skosnören. Observera att detta inte är vanliga skosnören i full längd. Easy Lace skosnören är flexibla och gör så att du slipper krånglet med att dagligen behöva knyta dina skor. Skosnörena är i 100% silikon, vilket gör att dem slitstarka och att du dessutom kan tvätta dem enkelt genom att bara skölja av dem vid behov. Easy Lace skosnören är även tänjbara vilket gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig skon. Skosnörenas tänjbarhet gör även att skosnörena följer med fotens rörelser och gör att du slipper tryck som man annars kan få från vanliga skosnören. Bruksanvisning: Steg 1: Matcha skosnörenas längd till skons öljetter. Steg 2: Fäst skosnörets svans i öljetten & dra in snöret. Steg 3: Se till att skosnöret sitter fast ordentligt Färg: Svart Skosnören ger dig det där lilla extra. Med skosnören kan du ge dina skor nytt liv. Oavsett om du gillar färgglada, mönstrade eller neutrala skosnören så har vi något för dig. Genom ett par färgglada skosnören kan du ge dina skor nytt liv och ge dem en helt annan look. Eller så kan du gå åt det klassiska hållet, köpa ett par vita skosnören så att dina vita sneakers ser ut som nya igen. Eller varför inte göra det extra roligt och ha en färg på varje sko?
© Nya Skosnören, 2022